پنجشنبه / ۱۹ شهریور / ۱۴۰۵ Thursday / 10 September / 2026
×

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: مدافعان حرم سپر مقابله با تکفیری های داعشی و پشتیبانان آن ها هستند.

  • آذر 21, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، یادواره شهدای مدافع حرم پیش از ظهر امروز با حضور مدیر کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی و با تجلیل از خانواده ی شهدا برگزار شد.

    جعفر پاشایی در این محفل معنوی با تاکید بر اینکه شهدا رفتند تا اسلام، انقلاب و ولایت زنده بماند، گفت: در ادامه ی راه شهدا شکل گیری حمایت از شهدای مدافع حرم بسیار کار ارزنده و قابل ستایش است و دستگاه تعلیم و تربیت استان پشتیبان همیشگی این راه خواهد بود.

    مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی بیان داشت: حفظ، توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل های جامعه مدنظر همیشگی است و دفاع از کفر و ظلم و حمایت از مستضعفان منوط به مرز جغرافیایی نیست.

    وی ادامه داد: مدافع حرم سپر بلای ما در برابر تکفیری های داعشی هستند و ما مسئولین باید با تمام قوا دلگرمی و پشتیبانی خود را از آنان اعلام کنیم و به دانش آموزان نیز بیاموزیم.

    پاشایی خاطر نشان شد: آموزش و پرورش استان از همان آغاز حضور کارها و اقدامات فرهنگی برای پشتیبانی از از این رزمندگان اسلام انجام داده و حتی با ناچیزترین امکانات تا پیروزی نهایی کمک رسانی خواهد نمود.

    سردار سرتیپ دوم یوسف شاکری در ادامه ی مراسم اذعان داشت: شهدا با یک قطه خون خود هزاران راه الهی را برای بشر هموار ساختند و در همه جای این مرز و بوم به بشر درس زندگی و سعادت آموختند.

    سرپرست نمایندگی آستان قدس رضوی در تبریز اظهار کرد: شهدا با آرمان و شناخت  قلبی از شهدای کربلا آسمانی شدند و حرکت این صالحین خدا توسط پیامبر اکرم(ص) نیز پیش بینی شده بود.

    وی یادآور شد: اشتباهات راهبردی برخی کشور های عربی داعش را از نظر امکانات تغذیه می کند و ما باید با مقاومت و آگاهی جوانان راه مدافعیم حرم را تا سرکوب کامل این استکبار ادامه دهیم.

    احمد رضالو نیز در این یادواره گفت: شهدا تربیت یافتگان مکتب نبی هستند که هدفشان جاری شدن مکارم اخلاقی به صورت فردی و اجتماعی بود.

    مدیر آموزش و پرورش ناحیه 4 تبریز تاکید کرد: شهدا جامشان را در راه اسلام و توحید فدا کردند و این نشان دهنده ی نجات بخش بودن آخرت بشر به دست اسلام است.

    وی گفت: طالبان حق با الگوگیری از پیامبر(ص) و ائمه اطهار به دنبال تحقق اهداف شهدا هستند.

    گفتنی است در پایان این مراسم از خاواده ی شهدای حرم استان آذربایجان شرقی تجلیل شد.

    نوشته های مشابه
    مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) آذربایجان‌شرقی مطرح کرد؛

    شناسایی نیازمندان دهک‌های پایین؛ اولویت کمیته امداد

    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
    رئیس دانشگاه تبریز در اجلاسیه سالانه مجمع بسیج آذربایجان شرقی؛

    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *