مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدجلالی گفت: اولویت پرداخت وام چهار میلیون تومانی به تاکسیرانانی خواهد بود که تاکسی فرسوده را تحویل مرکز اسقاط داده و خودرو جایگزین را تحویل گرفته اند لذا از آنها درخواست میگرددکه برای دریافت معرفی نامه به سازمان تاکسیرانی تبریز مراجعه نمایند.
به گزارش تبریز بیدار ، فرخ جلالی ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به اینکه ارزش گواهی اسقاط تاکسی فرسوده پنج و نیم میلیون تومان ومبلغ وام پرداختی توسط بانکهای عامل نیز 20میلیون تومان بود، مالکین محترم تعدادی از تاکسیهای فرسوده با مراجعه به سازمان تقاضای افزایش مقدار وام بانکی را نموده بودندکه در راستای عمل به درخواست آنها و رفع موانع نوسازی ناوگان تاکسیرانی، خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته و تعامل و همکاری بانک شهر مقرر گردیدکه چهارمیلیون تومان وام نیز توسط این بانک پرداخت گردد.
وی ادامه داد: اولویت پرداخت وام چهار میلیون تومانی به تاکسیرانانی خواهد بود که تاکسی فرسوده را تحویل مرکز اسقاط داده و خودرو جایگزین را تحویل گرفته اند لذا از آنها درخواست میگرددکه برای دریافت معرفی نامه به سازمان تاکسیرانی تبریز مراجعه نمایند.
مدیرعامل اتوبوسرانی و تاکسیرانی تبریز درپایان با اشاره به اینکه منبعد متقاضی عملآ فقط با پرداخت نقدی حدودیک ونیم میلیون تومان صاحب تاکسی نو خواهد شد، از باقیمانده مالکین تاکسیهای فرسوده که تاکنون نسبت به تبدیل به احسن اقدام نکرده اند دعوت نمود که با بهره گیری از فرصت بسیار اندک باقی مانده تا اتمام طرح و استفاده ازشرایط اعلامی در اسرع وقت به سازمان تاکسیرانی تبریز مراجعه کنند.
دیدگاهتان را بنویسید