مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدنماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر گفت: با عزم جدی دولت خوشبختانه همه مشکلات پروژه مهم اتوبان تبریز – شهر جدید سهند حل شده است و انشالله به زودی شاهد شروع جدی عملیات عمرانی و ساخت این طرح راه سازی خواهیم بود.
به گزارش تبریز بیدار ، شهاب الدین بیمقدار، نماینده ی مردم تبریز اسکو و آذرشهر گفت: با عزم جدی دولت خوشبختانه تمامی مشکلات پروژه ی مهم اتوبات تبریز – شهر جدید سهند حل و انشالله به زودی شاهد شروع جدی عملیات عمرانی و ساخت این اتوبان خواهیم بود.
بیمقدار ادامه داد: با تلاش فراوان مشکل معارضین این طرح حل و رضایت تمامی این معارضین کسب شده است، بحث معارضین یکی از مشکلات جدی در ادامه ی این پروژه ی مهم برای شهرستان بود که به لطف خدا حل شد. همچنین دولت با اختصاص بودجه ی کافی عزمی جدی در ادامه و به ثمر رساندن این پروژه دارد.
وی افزود: این روزها شاهد افزایش سرعت پیشرفت پروژهای استان هستیم ، هر چند حجم و سرعت اجرای پروژه ها هنوز با ایده آل ها فاصله دارد ولی جای امیدواری است با عنایت مسئولان حق مردم استان در پروژه های راه به خوبی ادا شود، که آغاز ریل گذاری خط آهن میانه – تبریز از دیروز 23 آذر هم نشاندهنده ی عزم جدی دولت است.
مسیر ریلی میانه – تبریز به طول 200 کیلومتر دارای 7 دستگاه تونل، 21 دستگاه پل بزرگ، با سرعت طراحی 160 کیلومتر در ساعت برای قطارهای مسافری و 100 کیلومتر برای قطارهای باری است. که از سال 1380 آغاز و متأسفانه تا کنون به پایان نرسیده است. عملیات ریل گزاری این خط آهن از دیروز سه شنبه 23 آذر ماه 1395 آغاز شده است.
دیدگاهتان را بنویسید