شنبه / ۱۴ شهریور / ۱۴۰۵ Saturday / 5 September / 2026
×
پلیس آگاهی آذربایجان شرقی خبر داد:

دستگیری عاملان ضرب سکه ۵۰۰ تومانی تقلبی در تبریز

رئیس پلیس آگاهی استان آذربایجان شرقی گفت: اعضای باند بزرگ ضرب سکه های ۵۰۰ تومانی در تبریز شناسایی و دستگیر شدند.

  • دی 1, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از میزان سرهنگ عباس زاده  با اعلام این خبر  گفت: با گزارشات مردمی و بررسی های پلیس آگاهی اعضای این باند شامل ۲ مرد و یک زن که به ضرب سکه های ۵۰۰ تومانی مشغول بودند، دستگیر شدند.

    وی افزود: این افراد با استفاده از دستگاه پرس و آلیاژهای نیکل، روی و مس نسبت به ساخت این سکه های تقلبی مبادرت کرده بودند.

    رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی گفت: این سکه های ضرب شده در بین اصناف مثل راننده های تاکسی و بقالی ها که نیاز به پول خرد داشتند، با اسکناس تبادل می شد.

     
    سرهنگ عباس زاده با بیان اینکه طبق اعترافات ، اعضای این باند از سه ماه قبل نسبت به این کار اقدام کرده بودند، گفت: پرونده این باند برای بررسی بیشتر به دادسرا ارجاع شده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *