پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

در پی تشدید آلودگی هوا از روز گذشته در کلانشهر تبریز، کمیته اضطرار شهرستان تبریز تشکیل جلسه داد و مدارس شیفت بعدا از ظهر در این شهرستان را تعطیل اعلام کرد.

  • دی 12, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ،  در پی تشدید آلودگی هوا از روز گذشته در کلانشهر تبریز، کمیته اضطرار شهرستان تبریز تشکیل جلسه داد.

    در همین زمینه کمیته اضطرار شهرستان تبریز با توجه به آلودگی و وارونگی هوا اعلام کرد  مدارس کلیه مقاطع تحصیلی در مناطق شهری شهرستان تبریز در شیفت بعداز ظهر روز یکشنبه مورخه ۱۲ دیماه تعطیل اعلام می گردد.

    این گزارش می افزاید در پی برقراری جو پایدار در کشور و پدیده وارونگی دما، غلظت آلاینده ها در اکثر شهرهای صنعتی کشور افزایش چشم گیری داشته است به گونه ای که در تبریز شاخص آلودگی روز گذشته 158 و امروز 163 را تجربه کرد.

    کمیته اضطرار شهرستان تبریز از عموم شهروندان تبریزی خواست که از رفت و آمدهای غیر ضرور خودداری و در صورت انجام های مسافرت های درون شهری تبریز، از وسائل نقلیه عمومی استفاده کنند. همچنین توصیه شده است در این روزها از حضور کودکان و بیماران قلبی و تنفسی در مجامع عمومی به شدت پرهیز شود.

    هواشناسی روز گذشته اعلام کرد که طبق نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی شرایط نسبتا پایدار جوی در استان حاکم بوده که پیامدهای آن افزایش غلظت آلاینده‌های جوی، کاهش دید و کاهش کیفیت هوا تا روز سه شنبه ۱۴ آذرماه خواهد بود.

     

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *