جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی خبر داد:

گازسوز شدن90 درصد کارخانه های اطراف تبریز

دیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی اعلام کرد: 90 درصد کارخانه های اطراف شهر تبریز به شعاع 30 کیلومتر برای کاهش میزان آلاینده ها، گازسوز شده است.

  • بهمن 25, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، حمید قاسمی تغییر سوخت کارخانه های بزرگ را یکی از سیاست های محوری دولت تدبیر و امید و مدیریت استان در راستای کاهش آلودگی هوای تبریز بیان و اظهار کرد: در این زمینه طی سه سال گذشته اقدام مهمی انجام شده که تغییر سوخت نیروگاه های حرارتی تبریز و بناب از آن جمله می باشد.

    وی افزود: طی سال گذشته شیر فلکه سوخت مازوت نیروگاه حرارتی تبریز پلمپ شد که با این اقدام از ورود روزانه 300 تن اکسید گوگرد حاصل از سوخت مازوت به هوای تبریز جلوگیری به عمل آمد.

    قاسمی با اشاره به اینکه عامل 70 درصد از آلودگی هوای تبریز مربوط به تردد خودروها در سطح شهر است، یادآور شد: این آمار بر اساس ارزیابی ها و پایش های دقیق زیست محیطی به دست آمده است.

    وی با تاکید بر اینکه جلوگیری از آلودگی هوا در کلانشهرهایی همچون تبریز نیازمند عزم و اراده جدی و اهتمام ویژه آحاد مردم به رعایت نقاط ایمنی است، گفت: باید توجه داشت که اقدام برای کاهش آلودگی ها بدون همکاری، مساعدت و تعامل نزدیک دستگاه های اجرایی و مردم میسر نخواهد شد.

    مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی، دلیل اصلی آلودگی هوای تبریز در دی ماه امسال را سکون هوا بیان کرد و افزود: این وضعیت ناشی از پدید طبیعی سکون هوا به دلیل نبود باد در این شهر بود که تردد خودروهای فرسوده و تک سرنشین نیز بر میزان آن اضافه کرد.

    قاسمی، اجرای طرح ترافیک محدوده آلودگی در شهر تبریز را ضروری دانست و گفت: اجرای این طرح می تواند در کاهش آلودگی هوای تبریز نقش بسزائی داشته باشد که باید در این زمینه شهرداری اقدام مقتضی را انجام داده و زیرساخت های لازم را فراهم کند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *