پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

پس از سال‌ها تلاش و باگذشت حدود یک سال از قول شهردار تبریز مبنی بر رسیدن مترو به ایستگاه ساعت تبریز، بالاخره ایستگاه‌های این خط افتتاح شود

  • بهمن 30, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، براساس اعلام شرکت بهره برداری مترو تبریز، ایستگاههای فاز دوم خط یک ( آبرسان، شهید بهشتی و میدان ساعت) تکمیل شده و  آماده پذیرش مسافر از ساعت 8 الی 10 صبح است که با تکمیل ایستگاهها زمان افزایش خواهد یافت.

    کارکنان سازمان و شرکت بهره برداری قطار شهری تبریز؛ دور روز پیش اولین مسافران، فاز دوم خط یک قطار شهری تبریز بودند. 

    اما در بازدید صبح امروز صادق نجفی شهردار تبریز و محمدصادق پورمهدی، معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی از این فاز خط یک مترو تبریز، نجفی ضمن ابراز ابراز خرسندی بابت تکمیل آن، اظهار داشت: یکی از ملموس ترین فعالیت های ایستگاه ها در ایستگاه میدان ساعت می باشد که در مدت دو ماه کارهای نازک کاری کل ایستگاه به اتمام رسیده و آماده پذیرش مسافر شده است.

    وی افزود: در این ایستگاه ها تابلوهای راهنما جهت راهنمایی شهروندان بصورت موقت نصب شده تا شهروندان عزیز به آسانی محل سوار شدن به قطار و خروج را تشخیص دهند.

    Image title

    Image title

    Image title

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *