پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی گفت: براساس برآوردهای اولیه انتخابات شوراهای اسلامی در یک هزار و 973 روستا و 62 شهر استان برگزار می شود.

  • اسفند 10, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، سعید شبستری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ثبت نام از نامزدهای شوراهای اسلامی شهری و روستایی از 30 اسفند ماه جاری تا شش فروردین ماه سال 1396 انجام می شود.

    وی ادامه داد: شوراهای اسلامی در روستاهایی که یک هزار و 500 نفر جمعیت دارد سه نفر و روستاهای با جمعیت یک هزار و 500 بالاتر، پنج نفر عضو اصلی خواهند داشت.

    شبستری اظهار کرد: شوراهای اسلامی شهری در شهرهای تا 50 هزار نفر جمعیت پنج نفر، 50 هزار نفر تا 200 هزار نفر هفت نفر، 200 هزار نفر تا 500 هزار نفر 9 نفر و از 500 هزار نفر تا یک میلیون نفر نیز 11 نفر عضو اصلی خواهند داشت.

    وی اضافه کرد: شهرهایی که جمعیت آنها بین یک میلیون تا دومیلیون است 13 نفر و بیش از دو میلیون نفر 15 نفر عضو اصلی در شورای شهر خواهند داشت.

    رئیس ستاد انتخابات آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه جمعیت تبریز در حدود یک میلیون و 800 هزار نفر است گفت: اعضای شورای شهر تبریز در انتخابات دور پنجم به 13 نفر کاهش می یابد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *