اظهار نظر بازیکنان تراکتور سازی پس از شکست مقابل نفت تهران

تراکتور سازی با گل سجاد سهبازاده نتیجه را به نفت تهران واگزار کردند.

به گزارش تبریز بیدار ، محمد ایران‌پوریان پس از شکست یک بر صفر تیمش برابر نفت تهران و موقعیت پنالتی که خودش در این مسابقه از دست داد، اظهار داشت: باید شرمندگی خودم را اعلام کنم. از تمام هواداران و بازیکنان تراکتور عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: در بدترین موقع اشتباه کردم و مسابقه‌ای را که می‌توانستیم راحت برنده شویم را با اشتباه من باختیم. اگر من آن پنالتی را به گل تبدیل می‌کردم قطعا روند بازی کاملا عوض می‌شد.

بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز خاطرنشان کرد: نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که پنالتی را از دست دادم ،‌عدم تمرکز یا هر چیز دیگر که بود موجب شد تا زحمات تیم در طول یک فصل از بین برود و تماشاگران امروز با ناراحتی ورزشگاه را ترک کردند. من با بی‌تمرکزی به توپ ضربه زدم و باعث شدم که تیمم بازنده شود.

ایران‌پوریان افزود: می‌دانم عذرخواهی من دردی را دوا نمی‌کند من فقط شرمنده‌ام و نمی‌دانم چگونه می‌توانم این اشتباه را جبران کنم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مسائل مدیریتی در روند بازی امروزتان تاثیرگذار بود یا خیر، خاطرنشان کرد: درمورد مسائل مدیریتی باید در وقت مناسب حرف زد. من امروز سرم پایین است و نمی‌توانم حرف بزنم چون لطمه سنگینی به تیم و هواداران زده‌ام. واقعا نمی‌دانم چه بگویم حتی درمورد کیفیت بازی هم نمی‌توانم حرفی بزنم.

ایران‌پوریان گفت: درمورد صحنه پنالتی نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد و چیزی به یاد ندارم که بخواهم درموردش صحبت کنم. در صحنه برگشت تلاش کردم تا توپ را به گل تبدیل کنم اما باز هم موفق نشدم.

————————————————————————–

هاشم بیک‌زاده پس از پایان فینال جام حذفی در خصوص نتیجه این مسابقه گفت: شرمنده هواداران تراکتورسازی شدیم ولی فکر می‌کنم داوری هم روی این نتیجه تأثیر داشت. 

وی افزود: به نظرم داور می‌توانست پنالتی دوم روی ابراهیمی را بگیرد و نتیجه بازی توسط داور مشخص شد. 

بیک‌زاده در خصوص اینکه آیا موافق است فینال جام حذفی در ورزشگاهی مثل ورزشگاه خرمشهر برگزار شود، گفت: با توجه به اینکه سطخ مسابقه جام حذفی بالاست، شرایط کمی بهتر شده، اما به نظرم می‌شد مسابقه در زمین باکیفیت‌تری برگزار شود.

وی در خصوص اینکه تکلیفش برای فصل آینده چیست، گفت: امیدوارم سهمیه لیگ برتری محسوب نشوم و ان‌شاءالله بتوانم به یک تیم خوب بروم و نیم فصلی که از ترکیب تیم دور بودم را جبران کنم. 

—————————————————————-

سینا عشوری بعد از شکست تراکتورسازی مقابل نفت تهران در فینال جام حذفی اظهار داشت: متأسفانه بازیکنان تیم از موقعیت‌ها استفاده نکردند و فکر می‌کنم روی داوری هم حرف زیاد باشد.

وی افزود: من به تیم نفت تهران و علی دایی تبریک می‌گویم، ولی داور پنالتی دوم روی ابراهیمی را ندید. 

عشوری در خصوص اینکه تکلیفش برای فصل آینده چیست، گفت: منتظر نامه فیفا هستم تا بتوانم بازی کنم، شک نکنید که با همین وضعیت مالی و با همین شرایط با کمال میل برای تراکتورسازی بازی می‌کنم.

هافبک تراکتورسازی در خصوص پستی که در اینستاگرام منتشر کرده بود، گفت: من پستی را منتشر کردم و تصور کردم که برای تعدادی سوءتفاهم به وجود آمده، اما به احترام هواداران واقعی تراکتورسازی آن پست را پاک کردم.

عشوری در خصوص اینکه مصاحبه‌ بازیکنان علیه مدیریت، تمرکز تیم را به هم نزد گفت: من در تیم نبودم و واقعاً نمی‌دانم چه بگویم، ولی قلعه‌نویی با تمام وجود تلاش کرد و با وجود آنکه دلش خون شد، دست از تلاش برنداشت، این خواست خدا بود که ما قهرمان نشویم. 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *