به گزارش تبریز بیدار ، مسئولین باشگاه تراکتور سازی تبریز به دنبال انتخاب جانشین امیر قلعه نویی هستند که در این بین چند گزینه مورد بررسی قرار گرفته و در روز های پیش رو سرمربی فصل آینده مشخص خواهد شد.
نکونام یکی از گزینه های اصلی بوده که سابقه کاپیتانی تیم ملی فوتبال ایران و همچنین حضور در لیگ های اروپایی را داشته و در کنار کارلوس کی روش نیز حضور داشته است که حتی گفته می شود مذاکرات به خوبی پیش رفته است.
یحیی گل محمدی یکی دیگر از گزینه های مطرح شده است که البته این مربی نیز کارنامه خوبی در تیم ذوب آهن داشت و می توان گفت با توجه به محرومیت تراکتور سازی از نقل و انتقال بازیکن که جذب بازیکنان از تیم های پایه صورت خواهد گرفت، این مربی تجربه خوبی در کار با بازیکنان جوان دارد.
عبدالله ویسی نیز یکی دیگر از گزینه ها است که فصل گذشته هدایت سپاهان را بر عهده داشت. ویسی روز های خوبی را با این تیم اصفهانی طی نکرد ولی باید به این نکته نیز اشاره کرد که این مربی نیز سابقه کار با بازیکنان جوان را داشته است.
حسین فرکی نیز در بین گزینه ها بوده و در کارنامه این مربی کسب دو عنوان قهرمانی به همراه تیم های فولاد و سپاهان بوده که البته فصل گذشته عملکرد خوبی در سایپا نداشت ولی از مربیان موفق محسوب می شود.
احتمالا یکی دیگر از گزینه ها مربی خارجی خواهد بود که البته گزینه خاصی شنیده نشده است ولی در هر صورت مسئولین باشگاه تراکتور سازی به دنبال بهترین انتخاب هستند.
باید منتظر روز های آینده ماند تا مشخص شود سکان دار هدایت تیم تراکتور سازی در فصل پیش رو چه کسی خواهد بود؟
