سه‌شنبه / ۱۲ آبان / ۱۴۰۵ Tuesday / 3 November / 2026
×

رستم قاسمی اظهار داشت: به دلیل آنکه آقایان نتوانستند به درستی از حق ملت ایران دفاع کنند دادگاه رای به نفع دولت ترکیه داده و طی این قرارداد باید به صورت رایگان به ترکیه گاز صادر کنیم.

  • خرداد 9, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، رستم قاسمی وزیر نفت دولت دهم در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار داشت: پرونده قرارداد گازی ایران و ترکیه مربوط به قرارداد سال 94 است و نه 91، که در آن دولت ترکیه نسبت به قیمت قرارداد معترض بوده و در همین زمینه به دادگاه های بین المللی شکایت کرده است.

    وی افزود: به دلیل آنکه آقایان نتوانستند به درستی از حق ملت ایران دفاع کنند دادگاه رای به نفع دولت ترکیه داده و طی این قرارداد باید به صورت رایگان به ترکیه گاز صادر کنیم.

    قاسمی تصریح کرد: آقایان ادعا می کنند روابطشان با دنیا خوب شده است اما می بینیم که چگونه دو میلیارد دلار در اثر دفاع نکردن صحیح از حق ملت ایران به بیت المال خسارت تحمیل شد.

    وی در پایان گفت: بهتر است مردم قضاوت کنند که عملکرد اینها چگونه است؟

    نوشته های مشابه
    پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
    دستورات مهم فرمانده کل قوا در دیدار فرماندهان ارشد نیروهای مسلح؛

    پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید

    نقشه‌ی راه نخبگان برای «ایران هرچه قوی‌تر» / «ریزعلی خواجوی»‌ها را نخبگانی می‌دانیم
    رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به نخبگان و مدال‌آوران علمی و ورزشی مطرح کردند؛

    نقشه‌ی راه نخبگان برای «ایران هرچه قوی‌تر» / «ریزعلی خواجوی»‌ها را نخبگانی می‌دانیم

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *