مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدسعیدی تصریح کرد: از مسئولین، علی الخصوص رئیس جمهور می خواهیم که این خواسته به حق مردم آذربایجان عملی شود و در این راستا به بانک مرکزی دستور جدی بدهند که غفلت از این موضوع به صلاح منافع ملی و دولت نیست.
به گزارش تبریز بیدار ، محمد اسماعیل سعیدی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به بی توجهی مجدد بانک مرکزی در چاپ نمادهای آذربایجان بر روی اسکناس ملی اظهار داشت: آذربایجان در تحولات سیاسی اجتماعی ایران به خصوص در 6 سده اخیر همواره نقش اساسی داشته و پس از حمله مغول به ایران در تحقق ایران واحد نقش پیشرو ایفا کرده است .
وی ادامه داد : وقتی مردم می بییند که نمادهای استان ها و قومیت های مختلف که به مراتب نقش کمتری در دفاع از این مرز و بوم داشته اند بر روی اسکناس و پاسپورت چاپ می گردد چگونه به نمادهای آذربایجان با این تاریخ و رزومه بی توجهی می شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه احتمال می دهیم برخی به عمد در این مسئله سنگ اندازی می کنند تصریح کرد: از مسئولین، علی الخصوص رئیس جمهور می خواهیم که این خواسته به حق مردم آذربایجان عملی شود و در این راستا به بانک مرکزی دستور جدی بدهند که غفلت از این موضوع به صلاح منافع ملی و دولت نیست.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در پایان تاکید کرد: بی توجهی به این خواسته به حق مردم آذربایجان قطعا با شعارهای انتخاباتی رئیس جمهور در تضاد و تقابل است لذا ما انتظار داریم همانطور که ایشان در ایام تبلیغات ریاست جمهوری بر رعایت حقوق قومیت ها و استان های مختلف و اجرای بندهای بر زمین مانده قانون اساسی تاکید می کردند این خواسته صریح مردم آذربایجان را به سرانجام برسانند.
دیدگاهتان را بنویسید