امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!فرماندار تبریز گفت: تبریز 2018 فرصتی تاریخی برای معرفی تبریز و میراث فرهنگی آن فراهم نموده است و انجمن میراث فرهنگی تبریز نیز باید رسالت تاریخی خود را برای حضور در این رویداد به انجام برساند.
به گزارش تبریز بیدار ، رحیم شهرتی فر در جلسه انجمن میراث فرهنگی شهرستان تبریز گفت: تبیین اهمیت و جایگاه انجمن به اعضا و همچنین ایجاد فضای آشنایی عمومی با میراث ملموس و ناملموس نقش مهمی در حرکت رو به رشد آن خواهد داشت و بایستی با تولید محتوای جذاب و در خور در این راستا گامهایی برداشته شود.
فرماندار تبریز با اشاره به لزوم استفاده از نظرات چهره های برتر حوزه های مرتبط در جلسات انجمن گفت: اگر بخواهیم انجمن به اهدافی که برای آن متصور شده است دست یابد، باید از راهنمایی ها و نقطه نظرات چهره های شاخص فرهنگی استفاده کنیم و زمینه جلب مشارکت فکری آنان را فراهم نماییم.
او ادامه داد: تبریز 2018 فرصتی تاریخی برای معرفی تبریز و میراث فرهنگی آن فراهم نموده است و انجمن میراث فرهنگی تبریز نیز باید رسالت تاریخی خود را برای حضور در این رویداد به انجام برساند.
شهرتی فر افزود: با توجه به مسئولیتی که در این زمینه بر عهده ما نهاده شده است لازم است تا با نگاهی دقیق و موشکافانه به بررسی وضعیت میراث فرهنگی موجود در سطح شهرستان بپردازیم و نقاط قوت و ضعف آنها را احصا و در راستای تقویت آنها گام برداریم.
شایان ذکر است در این جلسه، سعید برزگر معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری تبریز به عنوان نائب رئیس و جواد پناهی به عنوان حسابدار انجمن میراث فرهنگی شهرستان تبریز انتخاب شدند. در ادامه نیز با نظر اعضا نمایندگان انجمن برای حضور در جلسات انجمن میراث فرهنگی استان انتخاب شدند و چاپ نشریه تخصصی برای انجمن در دستور کار آتی قرار گرفت.
دیدگاهتان را بنویسید