پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

عضو شورای شهر تبریز در واکنش به خبر خروج وی به همراه جعفری و نورمحمدزاده از صحن شورا در آخرین جلسه شورای شهر و از رسمیت افتادن جلسه اظهار داشت: لحظه خروج بنده تعداد نفرات در صحن علنی 16 نفر بود که حدود ساعت23/45 دقیقه به دلیل کار شخصی در نوشته ای به رئیس شورا اشاره کردم که کارواجبی دارم و با توجه به اینکه با خروجم جلسه از رسمیت نمی افتاد از جلسه خارج شدم.

  • خرداد 23, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، محمدحسن اسوتچی عضو شورای شهر تبریز در تماسی تلفنی و در واکنش به خبرمنتشره در این پایگاه خبری مبنی بر خروج وی به همراه جعفری و نورمحمدزاده از صحن شورا در آخرین جلسه شورای شهر و از رسمیت افتادن جلسه اظهار داشت: لحظه خروج بنده تعداد نفرات در صحن علنی 16 نفر بودند که حدود ساعت23/45 دقیقه به دلیل کار شخصی در نوشته ای به رئیس شورا اشاره کردم که کارواجبی دارم و با توجه به اینکه با خروجم جلسه از رسمیت نمی افتاد از جلسه خارج شدم.

    وی افزود: ظاهرا دقایقی بعد از من نیز آقایان جعفری و نورمحمدزاده خارج شدند که با خروج آن ها جلسه از حدنصاب قانونی خود افتاد و بالاجبار ختم جلسه توسط آقای دبیری اعلام شد اما بنده در جریان خروج آن دو نفر نبودم و لحظه ای که به خانه رسیدم از طریق تلفن در جریان خروج آن دونفر قرار گرفتم.

    اسوتچی خاطر نشان کرد: همگان با شیوه بنده آشنا هستند و در چندین دوره حضورم در شورا گاهی اوقات علی رغم میل باطنی ولی به دلیل احترام به سایر نفرات در برخی جلسات حاضر شده ام و هیچگاه به دنبال عدم برگزار جلسه نبوده ام.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *