مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدنماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در واکنش به اظهارات تند فرماندار آذرشهر اظهار داشت: استفاده این جماعت از این گونه ادبیات غیر طبیعی نیست و در سطوح بالاتر دولت هم متاسفانه بارها شاهد این مساله بوده ایم .
به گزارش تبریز بیدار ، احمد علیرضا بیگی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری در واکنش به اظهارات تند فرماندار آذرشهر مبنی بر میکروب و ضد انقلاب نامیدن منتقدان سیل اخیر اظهار داشت: استفاده این جماعت از این گونه ادبیات غیر طبیعی نیست و در سطوح بالاتر دولت هم متاسفانه بارها شاهد این مساله بوده ایم کما اینکه کسانی را که خودرو داخلی نمی خریدند را ضد انقلاب معرفی کردند.
وی ادامه داد: بخش اعظم تلفات سیل اخیر به نحوه مدیریت نادرست آقایان برمی گردد چرا که سیل بر خلاف زلزله قابل پیش بینی و پیش گیری است چرا که معبرهایی که آبگیر هستند مشخص است.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد: در جریان سیل اخیر با وجود ورود 800 میلیون متر مکعب آب به حوزه دریاچه ارومیه در حوزه آذربایجان غربی تنها یک نفر در اشنویه جان خود را از دست داد این در حالی است در حوزه آذربایجان شرقی به واسطه ضعف عملکرد آقایان در پیش گیری از حادثه بیش از 40 نفر از هموطنانمان جان خود را از دست دادند و این وضع در گزارش کمیته بررسی حادثه به صراحت ذکر شده که به دلیل فقدان پیشگیری های لازم تعداد زیادی از مردم جان خود را از دست دادند.
وی افزود: این گونه ادبیات بیشتر فرار روبه جلو برای پوشاندن عملکرد ضعیف خودشان است در حالی که این ادبیات سخیف دور از شان کارگزار جمهوری اسلامی است.
بیگی در پایان تاکید کرد: از طریق مجلس از وزارت کشور پیگیر خواهیم بود تا به این افسار گسیختگی پایان دهد.
خبر مرتبط:
منتقدان سیل آذرشهر، افراد بیدین، بیاخلاق و ضدانقلاب و میکروب هستند!!
دیدگاهتان را بنویسید