مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبیندر پی شکایت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز : دادگاه بر صحت اسناد منتشره توسط پایگاه خبری زیتون صحه گذاشته و ادعای رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر کذب بودن اخبار منتشره و تشویش افکار عمومی را رد کرده است
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از آناج، علی رغم ادعاهای مدیران ارشد دولت یازدهم مبنی بر عدم شکایت مدیران از فعالان رسانهای، چند نمونه از چنین مواردی را در تبریز طی چند سال اخیر شاهد بودهایم.
حمید شیرازی، مدیر مسئول پایگاه خبری زیتون که اخیرا با شکایت صومی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بدلیل انتشار فیش حقوقی نجومی مواجه شده بود؛ در گفتوگو با آناج از صدور حکم تبرئه در دادگاه بدوی خبر داد.
وی گفت: دادگاه بر اساس شواهد و استعلامات قانونی بر صحت اسناد منتشره توسط پایگاه خبری زیتون صحه گذاشته و ادعای رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر کذب بودن اخبار منتشره و تشویش افکار عمومی را رد کرده است.
شیرازی تصریح کرد: بنده از همان آغاز نیز از روال قانونی که در این پرونده طی شد استقبال کرده و در دادگاه نیز اعلام کردم که مستندات مربوط به دریافتی غیرمعمولی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خبر منتشر شده است.
وی اظهار امیدواری کرد با توجه به مستندات موجود و مشی عدالتخواهانه دستگاه قضا رای صادره در خصوص این پرونده نیز قطعی خواهد شد.
این فعال رسانهای در پایان خاطر نشان کرد: بر اساس فرمایش شهید بهشتی دانشجو موذن جامعه است و اگر دانشجو خواب بماند نماز امت قضا میشود؛ جنبش دانشجویی نباید دچار رخوت و محافظه کاری بیجا شود. تشکل های دانشجویی با ورود آگاهانه به مسائل پیرامونی باید نقش مهم خود به عنوان افسران جوان جنگ نرم را ایفا نمایند
دیدگاهتان را بنویسید