جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه در فعالیت‌های سازمان‌ها و نهادها در هر برنامه باید یک پیوست فرهنگی وجود داشته باشد گفت: برخی کارها در حال انجام است ولی چون پیوست فرهنگی ندارد، ابتر و ناقص می‌ماند.

  • مرداد 8, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، حجت‌الاسلام‌ و المسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در جلسه شورای فرهنگ عمومی آذربایجان‌شرقی که در بیت نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالروز سفر مقام معظم رهبری به آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: صدا و سیما گزارش خوبی را تهیه و پخش کرد ولی انتظار داشتیم نهادهای فرهنگی هم گزارش و برنامه‌ای در ارتباط با همین برنامه در سطح شهر و استان داشته باشند چراکه جا دارد این روز را برای همیشه زنده نگه‌داریم.

    وی با اشاره به اینکه ٥ مردادماه سالروز اقامه اولین نماز جمعه در سطح کشور بود افزود: جا دارد با توجه به اینکه این ایام سالگرد ارتحال آیت‌الله مشکینی به‌عنوان امام‌جمعه سابق تبریز، امام‌جمعه موقت قم و رئیس مجلس خبرگان رهبری است از او به‌عنوان مردی الهی، عارف و مجتهد نام برده و یادش را گرامی بداریم.

    نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با تأکید بر اینکه نقش آیت‌الله مشکینی در انقلاب، بی‌بدیل بود ابراز داشت: ایشان به گفته‌های خود، عامل بودند و نقش خوبی را در هدایت انقلاب داشتند.

    امام‌جمعه تبریز برنامه‌های رویداد بزرگ گردشگری تبریز ٢٠١٨ را یادآور شد و گفت: در برنامه‌های تبریز ٢٠١٨ بر روی برنامه‌های مذهبی زیاد تاکید نشده و باید آن را برجسته کنیم چرا که این رویداد با عنوان گردشگری کشورهای اسلامی است.

    حجه الاسلام آل هاشم با بیان اینکه در فعالیت‌های سازمان‌ها و نهادها در هر برنامه باید یک پیوست فرهنگی داشته باشند خاطرنشان کرد: برخی کارها در حال انجام است ولی چون پیوست فرهنگی ندارد، ابتر و ناقص می‌ماند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *