مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدعلی آجودان زاده، با اشاره به حضور 5 نفر از گزینه های تصدی شهرداری تبریز در جلسه امشب،گفت: طبق برنامه اعلام شده 5 نفر از گزینه های شهرداری تبریز در جلسه شامگاه روز چهارشنبه شورای شهر تبریز حضور یافته و برنامه های خود را ارائه کردند.
به گزارش تبریز بیدار ، جلسه شورای شهر تبریز درحالی دقایقی قبل به اتمام رسید که رای گیری درخصوص انتخاب شهردار به دلیل دیروقت بودن صورت نگرفت و مقرر گردید تا در جلسه ای دیگر شهردار تبریز انتخاب گردد.
علی آجودان زاده در گفتگو با خبرنگار تبریزبیدار، با اشاره به حضور 5 نفر از گزینه های تصدی شهرداری تبریز در جلسه امشب، اظهار داشت: طبق برنامه اعلام شده 5 نفر از گزینه های شهرداری تبریز در جلسه شامگاه روز چهارشنبه شورای شهر تبریز حضور یافته و برنامه های خود را به صورت مدون ارائه کردند.
وی افزود: آقای شهرتی فر در جلسه امشب حاضر نشد که عدم حضور وی به منزله انصراف نیست.
دیدگاهتان را بنویسید