عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیدیکی از نهادهای دولتی کره شمالی تهدید کرد این کشور آماده است تا در پاسخ به تحریم های جدید شورای امنیت ژاپن را غرق و ایالات متحده را به تلی از خاکستر تبدیل کند.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از اکسپرس، کمیته صلح آسیا-پاسیفیک کره شمالی امروز پنجشنبه تهدید کرد که ژاپن را با توسل به تسلیحات هسته ای در زیر آب مدفون کرده و ایالات متحده را نیز به خاک سیاه می نشاند.
گفتنی است این کمیته که بازوی تبلیغاتی پیونگ یانگ و مسئول برقراری روابط خارجی است، شورای امنیت را ابزار شیطان خطاب کرد که اعضای آن را کشورهای رشوه خواری تشکیل می دهند که در جهت منافع آمریکا حرکت می کنند.
این کمیته در بیانیه ای که در «کی سی ان اِی» رسانه رسمی کره شمالی منتشر شد، اعلام کرد: دیگر نیازی به وجود ژاپن در نزدیکی ما نیست و این کشور باید غرق شود.
گفتنی است ژاپن و کره جنوبی در شمار متحدین آسیا-پاسیفیک آمریکا محسوب شده و خواهان اعمال فشار هرچه بیشتر بر پیونگ یانگ هستند. ۱۵ عضو شورای امنیت دوشنبه این هفته در واکنش به ششمین آزمایش هسته ای کره شمالی، تحریم های جدیدی علیه این کشور وضع کردند که عرضه نفت و خرید و فروش منسوجات را شامل می شود. پیشنویس این قطعنامه از سوی آمریکا ارائه شده بود.
دیدگاهتان را بنویسید