مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدمدیر حراست شهرداری تبریز با اشاره به خبر روزهای اخیر برخی رسانه های محلی مبنی بر نبودن فرش جهیزیه پروین اعتصامی در موزه شهرداری اعلام کرد: اتفاقی برای این فرش نیافتاده و این اثر در مخزن است.
به گزارش تبریز بیدار ، یوسف سلامی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به تعدد فرش های در اختیار موزه شهرداری تبریز در ساختمان تاریخی ‘عمارت’، جابجایی آنها گریزناپذیر است.
وی اظهار کرد: البته فرش های مجموعه موزه عمارت شهرداری تبریز برای بیدزدایی و انجام عملیات مرمتی احتمالی نیز هر سه ماه یک بار جابجا می شوند.
سلامی اضافه کرد: فضای موزه ‘عمارت شهرداری’ تبریز برای نمایش همه داشته های آن کوچک و به تبع آن جابجایی اشیای آن نیز الزامی است.
برخی از رسانه های خبری تبریز در روزهای اخیر از نبودن فرش جهیزیه خانم پروین اعتصامی، شاعره نامدار کشورمان، در محل خود در موزه شهرداری تبریز خبر دادند و با نگارش تیترهایی از این قبیل که ‘فرش پروین اعتصامی کجاست؟’ این سوال را در ذهن مخاطبان تداعی کردند که شاید این اثر گم شده است.
فرش 12 متری متعلق به جهیزیه پروین اعتصامی در سال 187 به موزه فرش تبریز وقف شد.
ایرج نوبهار در آن سال این قالیچه را طی وقفنامه ای به موزه شهرداری سپرد.
موزه شهرداری تبریز، در شهر تبریز و در طبقه زیرزمین ساختمان تاریخی کاخ شهرداری تبریز واقع شدهاست.
این موزه، در سال 1386 همزمان با یکصدمین سالگرد تأسیس نخستین بلدیه (شهرداری) ایران در تبریز در فضایی به وسعت 800 متر مربع و با هزینه یک میلیارد و 100میلیون ریال راه اندازی شده است.
پروین اعتصامی به عنوان معروف ترین بانوی شاعر ایرانی در سال 1285 شمسی در تبریز به دنیا آمد و در سال 1320 شمسی به دلیل ابتلا بیماری حصبه در تهران درگذشت.
دیدگاهتان را بنویسید