شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

استاندار آذربایجان‌شرقی بر لزوم تمرکز روی مباحث محتوایی و نرم‌افزاری کم هزینه و زودبازده جهت استقبال مناسب از رویداد تبریز 2018 تاکید کرد.

  • مهر 26, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، مجید خدابخش  در یازدهمین جلسه ستاد برنامه‌ریزی و اجرایی تبریز 2018 اظهار کرد: هفته گذشته جلسه‌ای با دبیرخانه ستاد اجرایی تبریز 2018 داشتیم و با تلاش‌های صورت گرفته کلیه پروژه‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری قابل اجرا در قالب کتابچه‌ای تهیه شده که به زودی به چاپ می‌رود.

    وی با بیان اینکه طبق پیش بینی‌های این کتابچه باید به میزان 765 میلیارد تومان پروژه برای تبریز 2018 در سطح استان  اجرا و در بودجه سال 97 در مجلس تصویب شود، افزود: مصوبه هیئت وزیران نیز طی یکی از بندهای خود ردیف متفرقه ای را برای تبریز 2018 در نظر گرفته است.

    خدابخش در عین حال خاطرنشان ساخت: حتی اگر تخصیص این 765 میلیارد تومان تمام و کمال تصویب شود، تامین آن و اجرای  پروژه‌های مربوطه بسیار زمان بر خواهد بود؛ البته باید تلاش کنیم این رقم تامین شود ولی کار اصلی ما نرم‌افزاری است  و باید نکات ریز و اقدامات فوری که آبروی شهر را حفظ کند، مورد توجه و در اولویت قرار گیرند. 

    استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه رویدادهای فرهنگی و رویدادهای ورزشی نیز باید برنامه‌ریزی شود تا در این یک سال به منصه ظهور انجامد، خاطرنشان کرد: طی جلسه‌ای که دیروز با آقای نعمت زاده برگزار شد، پیشنهاداتی در 21 بند مطرح شد که دعوت از وزرا و سفرای تمام کشورها از جمله آنها است.

    وی ادامه داد: وزارت ورزش و جوانان آذربایجان‌شرقی نیز هماهنگ شود تا در کوتاه‌مدت برنامه‌ها و رویدادهای ورزشی را در طول سال برگزار کنیم.

    استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه اقداماتی مثل توسعه فرودگاه تبریز یا راه‌آهن برنامه ای بلند مدت می‌طلبد اما رفع کم و کاستی های این مراکز برای تبریز 2018 ضروری است، افزود: اگر اتاق بازرگانی و بخش خصوصی در میدان نباشد تبریز 2018 معنی نخواهد داشت.

    این مسئول با اشاره به اینکه تورگردان‌های ترکیه موفق شده‌اند تعداد یک میلیون و 700 هزار نفر گردشگر از آلمان وارد کشور ترکیه کنند و دولت ترکیه از همین محل به سه میلیارد سود دست یافت و به تورگردان‌ها به ازای هر گردشگر 30 دلار جایزه داد، افزود: پژواک بین المللی تورگردان‌ها و هدایت مناسب گردشگران بسیار مهم است. 

    وی ابراز داشت:سازمان‌های مردم نهاد و جوانان داوطلب ما هم باید برای اموری مثل هدایت برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی و رویدادهای مختلف حضور یابند و تلاش‌ کنیم همایش‌های بین‌المللی که در طول سال 2018 در ایران برگزار می شود به تبریز بیاوریم.

    وی در پایان یادآور شد: لازم است تمرکز روی مباحث نرم‌افزاری کم‌هزینه و زودبازده، جهت استقبال مناسب برنامه‌ریزی شود.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *