پنجشنبه / ۷ آبان / ۱۴۰۵ Thursday / 29 October / 2026
×

شهردار تبریز با بیان اینکه همه می دانند که نیروگاه حرارتی تبریز،پالایشگاه و پتروشیمی عامل آلودگی شهر هستند اما سازمان محیط زیست از معرفی این دستگاه‌ها به عنوان آلاینده خودداری می‌کند، افزود: شهرداری مظلوم واقع شده است.

  • دی 3, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، شهردار تبریز در جلسه امروز شورای شهر تبریز در خصوص آلودگی هوا تبریز گفت: شهرداری برای این روزهاست و هر وقت یک دستگاه کم و کاستی داشته باشد، شهرداری را مقصر می دانند.

    ایرج شهین باهر اضافه کرد: در حالی که واقعیت این نیست و رفتار دوگانه صحیح و صلاح نیست و شهر، مال خودمان است و هر دستگاه موظف است به وظایف خود عمل کند.در مورد آلودگی و تخریب محیط زیست، ظاهراً همه‌چیز به ترافیک ارتباط دارد! سوال این‌جاست که نابودی باغات سردرود چه ربطی به ترافیک دارد؟

    وی با اشاره به وجود پنج هزار و 300 تاکسی فرسوده در شهر تبریز گفت: در راستای نوسازی حمل و نقل عمومی، نزدیک 4 هزار و 300 دستگاه تاکسی و 600 دستگاه اتوبوس شهری نوسازی شده و در سطح شهر تردد دارند.

    شهردار تبریز با بیان اینکه همه می دانند که نیروگاه حرارتی تبریز،پالایشگاه و پتروشیمی عامل آلودگی شهر هستند اما سازمان محیط زیست از معرفی این دستگاه‌ها به عنوان آلاینده خودداری می‌کند، افزود: شهرداری مظلوم واقع شده است و جا دارد یادآور شوم که هم اکنون خودروهای متعلق به 2 دهه پیش در بستر شهر جمع آوری شده اند، اما باید قبول کنیم که ما در تولید خودروهای تازه ساخت نیز مشکل داریم و در برطرف سازی مشکلات موجود و مشهود نباید با هیچ دستگاهی تقابل داشته باشیم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *