یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه فتنه تمام نشده و دشمن در کمین است، گفت: بصیرت نیاز آحاد جامعه بوده و برای نیروهای مسلح و علی الخصوص نیروی انتظامی که بیشترین تعامل و برخورد را با مردم دارد واجب و ضروری است.

  • دی 4, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام والمسلمین “سید محمدعلی آل هاشم” در مراسم افتتاحیه هفتمین دوره بصیرت  پلیس آذربایجان شرقی اظهار داشت: بصیرت یعنی قدرت تشخیص در لحظه ها، لحظه شناسی و اقدام به موقع و سنجیده در مواقع سخت و بحرانی است و ناجا در سایه همین بصیرت و آگاهی در فتنه سال 88 خوش درخشید.

    وی افزود: طراحان اصلی فتنه  88 بیگانگان بودند که قصد براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی داشتند و متاسفانه در داخل کشور نیز تعدادی افراد متدین و بی بصیرت به آنها پیوسته و ضربات مهلکی بر پیکر نظام وارد کردند.

    نماینده ولی فقیه در استان 9 دی را خط بطلان فتنه‌گران عنوان کرد و گفت: از خرداد ماه 88 تا 9 دی ماه آن سال وقایع بسیار سختی در کشور به وقوع پیوست اما در 9 دی همه در صحنه حاضر شدند و روزی تاریخی در انقلاب رقم خورد و بساط فتنه‌گران در کشور برچیده شد.

    امام جمعه تبریز در ادامه به اقدامات حساب شده فتنه‌گران اشاره کرد و افزود: هجمه به ارزش‌های دینی و آتش زدن مساجد، زیر سوال بردن نهادهای قانونی جمهوری اسلامی ایران و ساختار شکنی و القاء یاس و ناامیدی در دل مردم از مهم‌ترین اقدامات فتنه‌گران بوده که به حول و قوه اللهی به نتیجه نرسید.

    وی مهمترین دستاورد  9 دی را اثبات نقش بی بدیل ولایت و رهبری عنوان کرد و افزود: همچنین پیوند مردم با انقلاب و نظام عمیق‌تر و محکم‌تر شده و نقش بصیرت و ولایتمداری مردم در برابر توطئه های دشمنان آشکار شد.

    امام جمعه تبریز با بیان اینکه فتنه تمام نشده و دشمن در کمین است، تصریح کرد: بصیرت نیاز آحاد جامعه بوده و برای نیروهای مسلح و علی الخصوص  نیروی انتظامی که بیشترین تعامل و برخورد را با مردم دارد واجب و ضروری است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *