یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

فرمانده سپاه عاشورا با اشاره اینکه منافع انقلاب به همه منافع فردی و سازمانی ارجحیت دارد، گفت: سپاه عاشورا در بخش کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری باافتخار به سازمان زندان‌ها کمک می‌کند.

  • دی 7, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، سردار سرتیپ دوم پاسدار غلام عسگر در دیدار با مدیرکل و معاونین سازمان زندان‌های آذربایجان شرقی ضمن تبریک ولادت امام حسن عسگری، از تلاش مجموعه زندان‌های استان به‌ویژه مدیرکل زندان‌های استان تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: خدمت در عرصه زندانبانی و اصلاحی و تربیتی امری است بسیار دشوار که یقیناً به پشتوانه ایمان و پشتکار و استمرار روحیه انقلابی موفقیت‌های روزافزون حاصل خواهد شد.

    وی ادامه داد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به‌عنوان مولود انقلاب و حافظ دستاوردهای وسیع انقلاب اسلامی از هر فرصتی برای خدمت به آحاد مردم به‌ویژه در مناطق محروم و روستاهای دورافتاده استفاده کرده و خود را در تمامی مراحل و عرصه‌های سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و عمرانی تابع ولی امر مسلمین می‌داند.

    فرمانده سپاه عاشورا در ادامه با اشاره اینکه منافع انقلاب به همه منافع فردی و سازمانی ارجحیت دارد، گفت: حفاظت از دستاوردهای انقلاب اسلامی از اهم فعالیت‌های سپاه پاسداران است و به‌تبع آن در هر حوزه که کشور نیاز داشته باشد وارد کار شده و منافع مردم و انقلاب را تأمین خواهد نمود.

    کریمیان اظهار کرد: یکی از عوامل مهم در پایداری و تثبیت نظام‌های مختلف سیاسی، تولید قدرت ملی در سایه حمایت‌ها و پشتیبانی‌های مردمی و حضور آن‌ها در صحنه است که ارتقا و افزایش قدرت ملی در سایه تقویت و گسترش روحیه خدمت گذاری در میان مسئولان است و در این راستا در کنار رسالت‌های اصلاحی و تربیتی سازمان زندان‌ها در بخش کاهش آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری باافتخار کمک خواهیم کرد.

    اماکن داخل زندان‌های آذربایجان شرقی بهسازی و بازسازی‌شده است
    جمشیدی نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارش از اهم فعالیت‌های فرهنگی ، تأمینی و تربیتی در زندان‌های استان، بر لزوم انتقال زندان تبریز به محل جدید اشاره کرد و خواستار همیاری و مساعدت در تحقق آن مهم شد.

    مدیرکل زندان‌های آذربایجان شرقی از بهسازی و بازسازی بسیاری از اماکن داخل زندان‌های استان خبر داد و گفت: سپاه پاسداران نیز با تکیه‌بر ظرفیت بالا و توانمندی‌های تخصصی می‌تواند در بسیاری از حوزه‌ها به‌ویژه عمرانی، اجتماعی و فرهنگی زندان‌های استان را مساعدت نماید.

    وی به اجرای بسیاری از برنامه‌های مؤثر در کاهش جمعیت کیفری، کاهش آسیب رفتارهای پرخطر و فرهنگی و تربیتی در زندان‌ها اشاره کرد و فضای فعلی را مانع به ثمر رسیدن و نیل به اهداف سازمانی دانست.

    جمشیدی از پیشرو بود استان آذربایجان شرقی در فعالیت‌های فرهنگی به‌ویژه فعالیت‌های قرآنی در میان زندانیان خبر داد و خاطرنشان کرد: با تأمین امکانات و فضای مناسب در حال گسترش طرح هستیم.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *