امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!رئیس سازمان لیگ فوتبال با اشاره به اتفاقات بازی پرسپولیس و تراکتورسازی گفت: امکان در نظر گرفتن محرومیت از تماشاگر و همچنین تنبیهات دیگر وجود دارد.
به گزارش تبریز بیدار ، حیدر بهاروند در مورد اتفاقات حاشیه ای رخ داده در جریان بازی پرسپولیس و تراکتورسازی تبریز در هفته هفدهم لیگ برتر اظهار داشت: امروز صبح جلسه ای با حضور اینجانب، رئیس و اعضای کمیته محترم انضباطی، ناظر مسابقه و سعید فتاحی مدیر مسابقات تشکیل شد و در این جلسه براساس گزارش ها واصله و مستندات ارسالی کلیه جوانب ومستندات این مسابقه بررسی شد.
رئیس سازمان لیگ تصریح کرد: با خاطیانی که در این مسابقه اتفاقات حاشیه ای و تاسف برانگیزی را رقم زدند بر اساس قانون و قطعا به شدت برخورد خواهد شد. ضمن اینکه امکان در نظر گرفتن محرومیت از تماشاگر و همچنین برخی دیگر از تنبیهات از سوی کمیته انضباطی وجود دارد.
بهاروند با اشاره به ابعاد گسترده برخی از تخلفات در این بازی عنوان کرد: برخی مسائل و اتفاقات رخ داده در این بازی در روی سکوها و داخل ورزشگاه در حیطه کمیته اخلاق است که بخشی از پرونده که از سوی کمیته اخلاق رسیدگی می شود.
دیدگاهتان را بنویسید