کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمنماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: منطقه آزاد ارس یک فرصت طلایی برای ترویج فرهنگ تولید است.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آلهاشم ظهر امروز یک شنبه در دیدار با مسئولین منطقه آزاد ارس و جلفا گفت: منطقه آزاد ارس یک فرصت طلایی برای ترویج فرهنگ تولید و اقتصاد مقاومتی است که نتیجه آن نیز می تواند شکوفایی اقتصادی باشد.
وی گفت: نباید حادثه تاریخی ۹ دی فراموش شود و مردم در این روز برعلیه فتنه و بر علیه کسانی که به باورهای دینی، عاشورایی و انقلابی ما جسارت کردند، به پا خواستند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز ادامه داد: نقش بصیرت برای رویایی با توطئه های فتنه گران در ۹دی مشخص شد و مردم با انسجام و همدلی تمام نقشه های دشمنان داخلی و خارجی را خنثی کردند.
دیدگاهتان را بنویسید