مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینسیدرضا صالحی روز پنجشنبه برنامه های خود را با دیدار حجت الاسلام محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی شروع کرد و ساعت 10 امروز در شورای اداری استان شرکت می کند.
به گزارش تبریز بیدار ، سیدرضا صالحی روز پنجشنبه برنامه های خود را با دیدار حجت الاسلام محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی شروع کرد و ساعت 10 امروز در شورای اداری استان شرکت می کند.
امضای تفاهم نامه همکاری بین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری آذربایجان شرقی در زمینه فرهنگ و هنر ، دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر استان و دیدار با شاعر پیشکسوت استاد نظمی تبریز دیگر برنامه امروز صالحی در تبریز است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امشب در آئین غیر رسمی آغاز رویداد تبریز 2018 شرکت می کند.
سید رضا صالحی در جریان سفر 3 روزه خود به آذربایجان شرقی فردا جمعه با عزیمت به شهرستان مرند با اصحاب فرهنگ و هنر این شهرستان دیدار می کند.
حضور و سخنرانی به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه تبریز، سفر به شهرستان اهر و دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر منطقه ارسباران و بازدید از بقعه شیخ شهاب الدین اهری از برنامه های وزیر فرهگ و ارشاد اسلامی است.
وی روز شنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان آذربایجان شرقی دیدار و با اهالی رسانه نشست خبری خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید