مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدآجودان زاده اظهار داشت: تصمیم بر این شده تا مشکلات نقاطی که نیاز اساسی و اورژانسی دارند در اولین فرصت مرتفع گردد و ساماندهی شوند
وی افزود: بافت فرسوده و جمعیت زیادی که در آن نقطه از شهر زندگی می کنند نگرانی های اساسی ایجاد کرده که خدای نکرده هنگام بروز مشکل ما با بحرانی بزرگ روبرو بوده و مشکل اسکان خواهیم داشت.
آجودان زاده اظهار داشت: تصمیم بر این شده تا مشکلات نقاطی که نیاز اساسی و اورژانسی دارند در اولین فرصت مرتفع گردد و ساماندهی شوند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تبریز ادامه داد: در این زمینه شرکت ترکیه ای نیز به تبریز آمد و بازدیدهایی از برخی نقاط شهری انجام داده و اعلام آمادگی کرد تا ساماندهی کند.
وی تاکید کرد: در تدوین بودجه 97 باید تلاش کنیم تا درجهت حل این معضل مصوباتی داشته و انشاالله بخشی از این مشکل را برطرف نماییم.
دیدگاهتان را بنویسید