یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌شرقی روند طولانی شدن پرونده جنجالی پزشک تبریزی که متهم است با تهیه غذای مسموم، همسر و مادربزرگش را به قتل رسانده را تشریح کرد.

  • بهمن 9, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، حجت‌الاسلام حکمتعلی مظفری در گفت‌وگو با فارس در تبریز با اشاره به آخرین وضعیت پرونده پزشک تبریزی اظهار کرد: در رابطه با این پرونده هنوز هیچ رأیی صادر نشده و تمام موضوعات منتشر شده در فضای مجازی صحت ندارد. 

    وی با بیان اینکه پرونده پزشک تبریزی در مرحله دادرسی قرار دارد، گفت: یک تشکیکی در آزمایش به عمل آمده راجع به  غذای نذری آمده بود و به خاطر آن تشکیک مجدداً به کمیسیون عالی پزشک قانونی فرستاده شد و آنها نیز پاسخی فرستادند.

    رئیس کل دادگستری استان افزود: بعد از پاسخ قرار بود جلسه دادگاه برگزار شود و ان‌شاءالله در روزهای آتی تعیین تکلیف نهایی می‌شود.

    وی با اشاره به اینکه نکته ابهامی که وجود داشت باید برطرف می‌شد و البته مهم بود و اگر بر طرف نمی‌شد قطعاً اگر رأی هم صادر می‌شد، دیوان عالی کشور آن را نقض می‌کرد، تصریح کرد: بر این اساس به منظور اینکه حقی ضایع نشود و دادگاه با اطمینان خاطر بتواند تصمیمی بگیرد، اقدام به استعلام از پزشک قانونی کرد و نتیجه نیز  واصل شده است.

    مظفری خاطرنشان کرد: امیدواریم هر چه سریع‌تر نتیجه نهایی در قالب رأی منتشر شود.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *