پنجشنبه / ۸ مرداد / ۱۴۰۵ Thursday / 30 July / 2026
×

شهردار تبریز از احداث گرمخانه مخصوص بانوان بعد از اخذ مجوز های لازم در تبریز خبر داد.

  • اسفند 23, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، ایرج شهین باهر درجلسه‌ای که در فرمانداری تبریز با اعلام این خبر اظهار داشت: به زودی و بعد از اخذ مجوزهای لازم، گرمخانه ویژه بانوان توسط شهرداری تبریز احداث و راه اندازی خواهد شد

    وی افزود: یکی از وظایف شهرداری احداث گرمخانه هاست و در این راستا احداث و راه اندازی گرمخانه مخصوص بانوان در دستور کار شهرداری تبریزقرار دارد .

    شهردار تبریز افزود: زمین مناسبی برای احداث این گرمخانه مکان یابی شده است و در آینده نزدیک بعد از اخذ مجوزهای لازم احداث این گرمخانه آغاز خواهد شد .

    وی گفت: وظیفه انسانی و اداری همه ماست که از مراکزی مانند باغ فرشته که به حمایت از زنان بی پناه و بی سرپرست می پردازند، حمایت کنیم.

     شهین باهر با تقدیر از تمامی افرادی که در زمینه حمایت از زنان بی سرپرست و بی پناه فعال هستند، اظهار داشت: باغ فرشته مکان مناسبی برای بانوان بی خانمان و بی سرپرست بوده و شهرداری تبریز از هیچ تلاشی برای حمایت از اینچنین مراکزی دریغ نخواهد کرد.

    شهردار تبریز در پایان سخنانش اظهار داشت: مراکزی مانند باغ فرشته باید متولی مشخصی داشته باشند و در کنار این قضیه ما هم در کنار سایر ادارات آماده همه گونه همکاری و حمایت در این خصوص هستیم.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *