برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان شرقی با تاکید بر دقت در بررسی مصوبات کارگروه تسهیل گفت: مصوبات این کارگروه نباید بدون ضمانت اجرایی تدوین شود.
به گزارش تبریز بیدار ، حمید هاشم زاده در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان از اجرایی و عملیاتی شدن 46 درصد از مصوبات این ستاد خبر داد و اظهار کرد: باید با بررسی دقیق نتایج تحلیلی مسائل و مشکلات پیش روی این کارگروه بتوانیم تمامی مصوبات را به مرحله اجرا برسانیم.
وی، خواستار توجه به جایگاه برجسته این کارگروه شد و گفت: در سطح کلان کشوری نگاه دولت به این کارگروه ویژه است و تصمیمات ما باید در این ستاد بالاترین ضمانت اجرایی را داشته باشد.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری آذربایجان شرقی حمایت از تولدی کنندگان را در سرلوحه عملکرد مدیران مرتبط تولید وصنعت دانست و گفت: ما باید انعطاف و همکاری لازم را با تولیدکنندگان استان داشته باشیم و ضروری است این همراهی را در عمل اجرایی کنیم.
هاشم زاده با اشاره به دغدغه های کمیسیون های کارگری در خصوص فعالیت های واحد های تولیدی مشکل دار خاطرنشان کرد: ما در ضمن رعایت دغدغه های این کارگروه در کنار کارفرمایان و کارگران خواهیم بود.
دیدگاهتان را بنویسید