دوشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 3 August / 2026
×

تصادف پنج دستگاه خودرو در جاده تهران- نرسیده به میدان بسیج سه نفر مصدوم برجای گذاشت.

  • اسفند 26, 1396
  • به گزارش تبریز بیدار ، آتش پاد داوود طالب نژاد مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، با اعلام خبر فوق بیان داشت: پنج دستگاه خودرو از جمله پژو پارس، پراید، وانت نیسان، کامیون و خاور ایسوز به هنگام حرکت در مسیر با یکدیگر برخورد کرده و منجر به مصدومیت سه نفر از جمله راننده و سرنشینان خودرو ها شد.

    وی تصریح کرد: در اثر وقوع این حادثه کامیون ایسوزو در میان جاده واژگون و خودرو پژو پارس نیز پس از برخورد و قرار گرفتن در داخل رفیوژ میانی جاده، متوقف شده بود.

    هم چنین در اثر این واژگونی، سوخت گازوئیل کامیون در حال جاری شدن بود که با تلاش آتش نشانان ایمن سازی و از بروز حریق پیشگیری شد.

    آتش پاد طالب نژاد افزود: در این حادثه، راننده ۴۵ ساله خودرو ایسوزو و دو سرنشین خانم۲۱ و ۲۶ ساله خودرو پژو پارس دچار مصدومیت شده بودند که جهت مداوا در اختیار عوامل اورژانس قرار گرفتند.

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *