دوشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 3 August / 2026
×
دادستان عمومی و انقلاب تبریز تشریح کرد؛

آخرین وضعیت پرونده اسید پاشی در تبریز

دادستان عمومی و انقلاب تبریز وضعیت اسیدپاشی اخیر در تبریز را تشریح کرد.

  • فروردین 23, 1397
  • به گزارش تبریز بیدار ، موسی خلیل الهی اظهار داشت: متعاقب وقوع اسیدپاشی خانمی در شهرستان تبریز در 28 اسفند ماه 96، عامل اسید پاشی در همان روز دستگیر و تحت نظر قرار گرفته و در 29 اسفند ماه با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شد.

    وی افزود:  خود عامل اسید پاشی در جریان وقوع جرم مصدوم شده و در عین حال تحقیقات جامع و کامل در خصوص انگیزه و نحوه ارتکاب جرم توسط دادسرای عمومی و انقلاب تبریز صورت گرفته و پرونده تکمیل بوده و معد تصمیم گیری می باشد و با قطعیت گواهی پزشکی و مشخص شدن میزان و نوع صدمات وارده با صدور کیفرخواست به محاکم دادگستری ارسال خواهد شد.

    وی افزود: لازم به ذکر است دادسرای عمومی و انقلاب تبریز به محض اطلاع از وقوع جرم به حکم وظیفه قانونی و در راستای جنبه عمومی جرم اقدام به انجام تحقیقات و تعقیب جرم نموده و متعاقباً با حضور در بیمارستان از فرد مصدوم نیز تحقیقات لازم به عمل آمده است.

    منبع: میزان

    نوشته های مشابه
    آچار فرانسه هسته‌ ای
    گفتگوی تبریزبیدار با همسر دانشمند شهید زکی؛

    آچار فرانسه هسته‌ ای

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *