روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشهنایب رئیس مجلس تاکید دارد که امکان پایداری جامعه و نظام جمهوری اسلامی وابسته به وجود ارتش است.
به گزارش تبریز بیدار ، مسعود پزشکیان در نشست علنی امروز چهارشنبه (29 فروردین) مجلس شورای اسلامی، در نطق پیش از دستور با یادآوری روز ارتش جمهوری اسلامی، گفت: روز ارتش را به خدمت مقام معظم رهبری و مردم فداکار و سربلند نظام جمهوری اسلامی تبریک عرض مینمایم.
نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: درست در روز چهارشنبه 29 فروردین ماه سال 1358 پس از گذشت دوماه از پیروزی انقلاب، دشمنان به فکر از هم پاشیدن ارتش جمهوری اسلامی بودند که حضرت امام(ره) با هوشیاری تهدید دشمنان را به فرصت تبدیل و ارتش را در دامن انقلاب تثبیت کرد.
پزشکیان افزود: ارتش جمهوری اسلامی همبستگی خود را با مردم انقلابی از قبل انقلاب اعلام کرد و همراهی خود با انقلاب را اثبات کرد، بنا بر فرمایشات حضرت علی(ع) ارتش دژ محکم برای مردم در برابر تجاوزات است، ارتش زینت حقیقت، دین، آبرو و سمبل امن برای جامعه است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: امکان پایداری برای جامعه و نظام بدون ارتش وجود ندارد،لذا به خود افتخار کرده و برای ارتش جمهوری اسلامی آرزوی توفیق داریم. وظیفه خود میدانیم مشکلات و نگرانی این عزیزان را در رابطه با مسائل و مشکلات در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم./
دیدگاهتان را بنویسید