یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×
عضو هیات مدیره انجمن قطعه سازان تبریز:

بی عدالتی ها کمر قطعه سازان را خم کرده است

عضو هیات مدیره انجمن سازندگان قطعه، ماشین و مجموعه های صنعتی و خودرو تبریز بی عدالتی های موجود را عامل رکود در بازار قطعه سازان و فشار موجود بر این واحدها خواند.

  • اردیبهشت 4, 1397
  • به گزارش تبریز بیدار ، عباس کمالی در نشست فعالان اقتصادی استان که با حضور رئیس دفتر رئیس جمهور در اتاق بازرگانی تبریز برگزار شد افزود: شرکت های خودروساز داخلی با قراردادهای یک طرفه خود موجب شده اند تا قطعه سازان داخلی با مشکلات عدیده ای مواجه شوند.

    وی اضافه کرد: افزایش میزان مطالبات قطعه سازان از شرکت های خودروساز و کم توجهی به آنان زمینه غیر فعال شدن بسیاری از واحدها را فراهم کرده است.

    عضو هیات مدیره انجمن همگن نیروی محرکه و قطعات خودرو آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به سفر رئیس جمهور به تبریز اذعان داشت: انتظار فعالان اقتصادی استان از رئیس جمهور توجه به ظرفیت های موجود در بخش خصوصی استان و بهره مندی از این فرصت ها است.

    وی ابراز امیدواری کرد: با اتخاذ سیاست های معقول و منطقی شاهد رونق در بازار باشیم چرا که تداوم وضعیت فعلی به هیچ وجه به نفع اقتصاد و فعالان اقتصادی کشور نیست.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *