جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

تیم تراکتورسازی علی‌رضا نقی‌زاده، محمد طیبی و محسن فروزان را جذب کرده و قرارداد مهدی کیانی هم تمدید شده است.

  • خرداد 13, 1397
  • به گزارش تبریز بیدار ، مسوولان باشگاه تراکتورسازی در حال رایزنی برای هدایت این تیم با مربیان خارجی هستند.

    اسکولاری، فرانک ریکارد و الکساندر نوری نامی‌هایی هستند که در فضای مجازی مطرح شده و از سوی باشگاه تراکتورسازی مذاکره با این مربیان تایید نشده است.

    حضور رضا مهاجری به عنوان مدیر تیم‌های تراکتورسازی و رسول خطیبی در سمت دستیار اول مربی خارجی در تیم تراکتورسازی قطعی شده و مذاکرات ‌و جذب بازیکنان تیم تراکتورسازی توسط الیاسی، خطیبی و مهاجری در حال انجام است.

     جدایی محمد ایران‌پوریان از این تیم قطعی شده و محمد ابراهیمی نیز روز گذشته از هواداران تیم تراکتورسازی خداحافظی نموده است.

    همچنین تیم تراکتورسازی که خود را برای تقویت جهت شرکت در رقابت‌های لیگ هجدهم آماده می‌کند امروز دومین قرارداد خود را با بازیکنان جدید به امضا رساند.

    عباس الیاسی پس از انجام مذاکره با علی‌رضا نقی زاده بازیکن بومی و ملی‌پوش سابق تیم تراکتورسازی، قراردادی سه ساله با این بازیکن امضا کرد.

    این بازیکن بومی سابقه پوشیدن پیراهن تیم‌های تراکتورسازی، سیاه‌جامگان مشهد و گسترش فولاد را در کارنامه دارد و در ترکیب تیم‌های ملی جوانان و امید نیز حضور داشته است.

    مدافع فصل گذشته پارس جنوبی جم به تراکتورسازی پیوست.

    به گزارش تبریزبیدار، محمد طیبی، مدافع فصل گذشته پارس جنوبی جم که سابقه حضور در القطر و استقلال خوزستان را هم دارد، با عقد قراردادی دو ساله به عضویت تیم تراکتورسازی تبریز در آمد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *