یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهاستاندار آذربایجان شرقی از پیگیری پرداخت فوری و نقدی ۳۷ میلیارد تومان پیش بینی شده برای سازمان در قانون بودجه امسال سهم دولت خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ، مجید خدابخش شامگاه شنبه در نشستی با حضور مسئولان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران مرتبط استانی در خصوص آخرین وضعیت قطار شهری و بررسی موانع دریافت فایناس خط دوم متروی تبریز اظهار کرد: در این نشست در خصوص سه پروژه کلان شهری اعم از پیگیری خط دوم متروی تبریز، آبرسانی آب شرب و تصفیه خانه فاضلاب شهری تصمیمات مهمی اتخاذ شد.
وی افزود: مسئولان استانی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت قطار شهری و بررسی موانع دریافت فاینانس خط دوم تصمیمات مهمی اتخاذ کردند.
استاندار آذربایجان شرقی به پیگیری های لازم در این خصوص تاکید کرد و گفت: احداث پست های برق روستایی و لاله توسط شرکت برق منطقه ای از محل بدهی شرکت مذکور به شهرداری، تملک ایستگاه های خط دوم توسط شهرداری تبریز و طرح بررسی پیشنهاد توسعه خط حومه ای تبریز – سهند توسط دولت پیگیری می شود.
وی همچنین از پیگیری پرداخت فوری و نقدی ۳۷ میلیارد تومان پیش بینی شده برای سازمان در قانون بودجه سال ۹۷ سهم دولت خبر داد و گفت: امیدوارم صد در صد این رقم برای متروی تبریز محقق شود.
خدابخش در ادامه بر پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان از طریق اوراق مشارکت و تسهیلات از طریق صندوق توسعه ملی برای خط دوم متروی تبریز خبر داد.
دیدگاهتان را بنویسید