یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهحجتالاسلام مظفری گفت: به خواستههای برخی نمایندگان مجلس در پرونده شورای شهر و شهرداری تبریز توجهی نکردیم.
به گزارش تبریز بیدار ، به دنبال انتقادات مکرر احمدعلیرضا بیگی از دخالت یکی از نمایندگان مردم تبریز در پرونده فساد مالی شورا و شهرداری و اعمال فشار بر دستگاه قضاء جهت اعمال ماده 477 آیین دادرسی مدنی، رئیسکل دادگستری آذربایجانشرقی طی مصاحبهای به این موضوع واکنش نشان داد.
حجتالاسلام حکمتعلی مظفری در این باره طی گفتوگویی ابراز داشت: از اخبار و شایعات اطلاعی ندارم ولی در دوران بررسی پرونده در دادگاه آذربایجانشرقی برخی از نمایندگان مجلس خواستههایی داشتند که ما توجه نکردیم و با کمال قاطعیت و استقلال رأی را صادر کردیم اکنون هم در مرحله اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور است که از دست دادگستری استان خارج شده است.
وی با اشاره به اینکه هیچ فردی حق دخالت در روند دادرسی را ندارد افزود: نه تنها حق ندارد، بلکه توان دخالت در روند دادرسی را هم ندارد.
دیدگاهتان را بنویسید