برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت : بازرگانان از واردات تولیدات مشابه داخلی و کالاهای غیر اساسی خودداری کنند.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام محمد علی آل هاشم در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در تبریز افزود : با رفع مشکلات واحدهای تولیدی ، نقدینگی در مسیر سرمایه گذاری و در جهت توسعه و نوسازی واحدها صرف خواهد شد .
وی تاکید کرد : بانک ها باید وارد میدان شوند و از تولید کننده و سرمایه گذاری حمایت کنند تا اهداف اقتصاد مقاومتی محقق شود.
وی با اشاره به اینکه اهتمام لازم برای بهره مندی استان از برکات مس سونگون وجود دارد ، گفت : مشکلات زیست محیطی موجب ناتمام ماندن طرح توسعه مس آذربایجان شده است، در صورتی که با فناوری روز می توان از مشکلات زیست محیطی جلوگیری کرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی گفت : بازرگانان از واردات تولیدات مشابه داخلی و کالاهای غیر اساسی خودداری کنند.
امام جمعه تبریز از تشکیلات قضایی استان که از فعالیت واحدهای تولیدی حمایت می کنند قدردانی کرد و اظهار داشت : همت عمومی برای شکوفایی اقتصادی نیاز است.
دیدگاهتان را بنویسید