دوشنبه / ۱۲ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 3 August / 2026
×

امام جمعه تبریز با اشاره به پرتاب موشک توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر تروریست های مستقر در اقلیم کردستان، اضافه کرد: این تروریست ها مشغول توطئه چینی علیه جمهوری اسلامی بودند که با اقدام غیرتمندانه سپاه سرجایشان نشستند و این اقدام درس عبرتی برای دشمنان نظام شد.

  • شهریور 31, 1397
  • به گزارش تبریز بیدار ،  مراسم رژه نیروهای مسلح آذربایجان شرقی با مناسبت فرار سیدن هفته دفاع مقدس با حضور مسئولین کشوری و لشکری برگزار شد

    حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل‌هاشم با عرض تسلیت به مناسبت ایام محرم و تبریک فرارسیدن ایام دفاع مقدس اظهار کرد: این هفته یادآور ایثارگری، فداکاری و از جان گذشتگی نیروهای مسلح و مردمی است.

    وی با بیان اینکه نباید ایام دفاع مقدس را فراموش کرد، تصریح کرد: این هفته یادآور ایثارگری مردانی است که عزت، شرف و اقتدار را برای ایران عزیز به ارمغان آورد.

    نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با یاد و اهدای سلام به روح پرفتوح امام راحل گفت: ایشان در دفاع مقدس به خوبی فرماندهان را رهبری کردند و با مدیریت‌شان جان دوباره به جبهه‌های جنگ بخشیدند.

    حجت الاسلام آل هاشم با بیان اینکه امروز نیروهای مسلح ما در سایه هدایات و فرماندهی معظم کل قوا همچون دوران دفاع مقدس آماده و مشغول حراست از میهن اسلامی‌مان هستند، تاکید داشت: نیروهای مسلح از محبوب‌ترین اقشار مردم کشور هستند، از آمادگی و هوشیاری نیروهای مسلح همین بس که در روزهای اخیر از خطه قهرمان آذربایجان، موشک‌های سریع سپاه قهرمان علیه گروهک‌های تروریستی شلیک شد و دشمنان را سر جای خود نشاند.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود آنان که از مذاکره دم می‌زنند را خطاب قرار داد و متذکر شد: الگوی رفتاری و اعتقادی ملت ایران قیام امام حسین(ع) و عاشوراست، عدم تسلیم و قبول نکردن هرگونه سازش با استکبار در پیشانی این ملت پینه بسته است و ملت عاشورایی ایران حتی با تحمل سختی‌ها اجازه تغییر این مسیر الهی را نخواهد داد.

    حجت الاسلام آل هاشم، تجزیه ایران به ویژه در منطقه خوزستان و تسلط بر نفت منطقه را از جمله اهداف مهم دشمنان از حمله نظامی علیه ایران برشمرد که با مقاومت و ایستادگی مثال زدنی مردم و یکدلی و انسجام ملی هرگز به این اهداف شوم خود دست نیافتند.
    وی ادامه داد: خون های زیادی پای انقلاب اسلامی ریخته شد و شهدای بیشماری دادیم که به برکت همین خون ها و فداکاری های جانبازان و آزادگان صاحب عزت شدیم و باید قدردان و پاسدار این فداکار ها و رشادت ها باشیم.
    امام جمعه تبریز با اشاره به پرتاب موشک توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر تروریست های مستقر در اقلیم کردستان، اضافه کرد: این تروریست ها مشغول توطئه چینی علیه جمهوری اسلامی بودند که با اقدام غیرتمندانه سپاه سرجایشان نشستند و این اقدام درس عبرتی برای دشمنان نظام شد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *