یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغهیکی ازشهروندان تبریزی با ارسال پیامی به تحریریه تبریزبیدار از انسداد ترافیک در تقاطع غیرهمسطح آخونی بدلیل عدم اجرای بغل گذرها طبق طرح مصوب استانی، انتقاد کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، تقاطع های غیرهم سطح به عنوان طرح های تسهیل گر ترافیک شهری، در سال های گذشته در دستور کار شهرداری تبریز بوده است اما برخی از آنها بعد از نهایی شدن، خالی از اشکال نبوده است.
پروژه تقاطع غیر همسطح آخونی به منظور کاهش بار ترافیکی و بهبود ایمنی تردد در مسیر اصلی آخونی به دامپزشکی و بالعکس، به عنوان یکی از پر تردد ترین مناطق شهر، در سال هاغی اخیر به بهره برداری رسید اما ساکنان منطقه از برخی کمبودها گلایه دارند.
یکی از ساکنان منطقه با ارسال پیامی به تحریریه تبریزبیدار از انسداد ترافیک در این تقاطع بدلیل عدم اجرای بغل گذرها طبق طرح مصوب استانی، انتقاد کرده و خواستار پاسخگویی مسئولین شده است.
این شهروند در اظهارت خود آورده است: در طرح مصوب روگذر تقاطع آخونی – دامپزشکی، عرض بغل گذر ضلع جنوب غربی پل 10متر می باشد، ولی در حال حاضر عرض آن 3 متر کار شده که بایستی 7متر تعریض شود. بارها از مسئولین پیگیر شدیم اما متاسفانه هیچ کس پاسخگو نیست.

وی مشکل اصلی این محدوده را چنین تشریح می کند: بدلیل اینکه شهروندان و ساکنان ضلع غربی خیابان دامپزشکی در حین تردد با خودرو، همگی مجبور هستند از زیر پل دور بزنند، ساعات پایانی روز و عصرها ترافیک شدیدی در این محدوده ایجاد می شود.

گفتنی است طبق گفته ساکنین اجرای این پل بر عهده شهرداری منطقه 4 بوده اما اصلاح هندسی محل مورد نظر در محدوده شهرداری منطقه 6 می باشد.
دیدگاهتان را بنویسید