مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینوارد کننده مواد اولیه زیره کفش در شهرک عالی نسب به پرداخت 60 میلیارد ریال جریمه محکوم شد
به گزارش تبریز بیدار ، سید احد یوزباشی، مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان شرقی گفت: با توجه به اینکه شهرستان تبریز در زمینه تولید کفش به عنوان یکی از قطب های کشور می باشد در این میان افراد سود جو و فرصت طلب بدنبال منافع و زیاده خواهی خود می باشند.
یوزباشی افزود: طی گزارش بازرسین سازمان صنعت،معدن و تجارت تبریز یکی از شرکت های وارد كننده مواد اوليه كفش واقع در شهرک عالی نسب تعداد 23 فقره ثبت سفارش انجام داده بود ، از این تعداد 17 مورد آن طی اسناد ابرازی ترخیص گردیده كه مقدار 880 کیلو گرم مواد اولیه صنایع کفش از انواع ( پلی اتیل، کاتالیزور و وایزوسیانات ) بوده و علاوه بر مقادیر فوق 83 بشکه دیگر نیز به وزن 18 هزارو پانصد کیلوگرم در انبار موجود بوده است.
وی ادامه داد : با توجه به اینکه اقلام مورد نظر تماما با ارز دولتی وارد کشور شده است ولی طبق اسناد و مدارک بررسی شده گواه آن است که بدون رعایت ضوابط و مقررات حاکم عرضه گرديده و با نرخهایی که تفاوت فاحش با نرخ های کارشناسی شده بر اساس ضوابظ قیمت گذاری دارد بفروش رفته است، لذا تخلف گرانفروشی و عدم رعایت ضوابط قیمت گذاری آن مسلم و محرز می باشد.
یوزباشی گفت: متهم فوق به پرداخت نزدیک 60 میلیارد ریال جریمه معادل دو برابر میزان گرانفروشی در حق صندوق دولت محکوم شده است.
دیدگاهتان را بنویسید