مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینفرمانده انتظامی ملکان گفت: متهم پس از دستگیری در بازجوییهای به عمل آمده با مشاهده ادله و مستندات پلیس لب به اعتراف گشوده و به ۲۲ فقره سرقت کابل برق و ۳۵۰ کیلو سیم مسی از نقاط مختلف شهرستان اعتراف کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، سرهنگ محمد تقی سلطانی ، فرمانده انتظامی شهرستان ملکان ، صبح امروز دوشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت کابل برق در نقاط مختلف شهرستان ملکان، دستگیری سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی ادامه داد: مأموران پس از بررسی جغرافیای زمانی و مکانی سرقتهای صورت گرفته و شباهت شیوههای سارق در تمامی سرقتها، با یک سری اقدامات پلیسی موفق شدند یک سارق حرفهای را شناسایی کنند.
این مقام انتظامی ادامه داد: متهم پس از دستگیری در بازجوییهای به عمل آمده با مشاهده ادله و مستندات پلیسی لب به اعتراف گشوده و به ۲۲ فقره سرقت کابل برق و ۳۵۰ کیلو سیم مسی از نقاط مختلف شهرستان اعتراف کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان ملکان با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم به شهروندان توصیه کرد: مراقبتهای لازم در خصوص پیشگیری از سرقت را به عمل آورده و هرگونه موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
دیدگاهتان را بنویسید