سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

نائب رئیس شورای شهر تبریز در مورد شائیه عمدی بودن وقت کشی و موکول کردن انتخابات به هفته بعد گفت:من نمی توانم در این خصوص اظهار نظری کنم.

  • شهریور 4, 1398
  • سونیا اندیش در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص حواشی جلسه دیروز شورای شهر و تعویق انتخابات هیات رئیسه گفت:تذکر آقای بهشتی درست بود و زمان تنفس جز ساعت رسمی شورا محسوب نمی شود و لذا اصلا نیازی برای تمدید جلسه نبود.

    نائب رئیس شورای شهر تبریز در مورد شائیه عمدی بودن وقت کشی و موکول کردن انتخابات به هفته بعد گفت:من نمی توانم در این خصوص اظهار نظری کنم.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا هفته بعد انتخابات هیات رئیسه برگزار خواهد شد یا خیر، گفت: اصولا باید انجام شود و دلیلی برای تاخیر در انجام این کار وجود ندارد.

    اندیش ادامه داد: ما برای کارکردن آمده ایم و مهم نیست چه کسی در هیات رئیسه باشد و نباید با اتلاف وقت، سرمایه مردم را هدر داد.

    عضو هیات رئیسه شورای شهر تبریز تاکید کرد: ما باید به فکر حل مشکلات مردم باشیم. بخصوص اینکه در آستانه مهرماه و بازگشایی مدارس هستیم، باید مسأله سرویس مدارس و ترافیک را حل کنیم.

    در این باره بخوانید: 

    بابایی اقدم در گفتگو با تبریزبیدار: وقت کشی تعمدی بود

    انتخاب هیات رئیسه شاید وقتی دیگر… 

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *