هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطنحدود ۳۶ ماه از حادثه دلخراش قطار تبریز مشهد گذشته و هنوز سرانجام پرونده این سانحه مشخص نشده است.
به گزارش تبریز بیدار ،خبرکوتاه بود و تلخ، برخورد دو رام قطار مسافربری تبریز-مشهد به شماره ۴۸۰ و سمنان-مشهد به شماره ۳۹۴و حریق گسترده در دو واگن اما روایت صبح شوم قطار ۷۰۰زائر امام رضا(ع) در سمنان چه بود؟
پنجم آذرماه سال ۹۵ در تقویم آذربایجان شرقی روز سیاهی است؛ برخورد قطار مسافری تبریز- مشهد به قطار مسافری دیگری که حامل هموطنان تبریزی ( زائران آذربایجانی که از اربعین برگشته و به منظور شرکت در مراسم شهرادت امام رضا(ع) ) عازم مشهد بودند، صحنههای هولناکی از دود و آتش را در این روز ثبت کرد.
حدود ۳۶ ماه از حادثه دلخراش ریلهای سرد و برخورد قطارهای مسافری در محور سمنان–دامغان در حوالی «ایستگاه هفتخوان» گذشته و هنوز سرانجام پرونده این سانحه مشخص نشده است.
در پی برخورد دو قطار، چهار واگن از ریل خارج و پنج واگن نیز دچار حریق شدند.در این حادثه ۴۷ نفر جان باختن و ۱۰۳ نفر نیز مصدوم شدند. این حادثه یکی از مرگبارترین حوادث ریلی در ایران پس از حادثه قطار نیشابور به شمار میرود.
احمد علیرضا بیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس می گوید: جریانی وجود دارد که ترجیح دادند که مجلس دهم شاهد قرائت حادثه نباشد و این یعنی دهن کجی به نمایندگان مجلس و مردم آذربایجان.
در آستانه سفر رئیس قوه قضائیه به آذربایجان شرقی مردم این استان به ویژه داغداران این حادثه انتظار دارند حجت الاسلام و المسلمین رئیسی همانند دیگر حوزه ها ورود انقلابی به این پرونده کرده و با دستورات ویژه مقصران این حادثه مشخص و محاکمه شوند.
دیدگاهتان را بنویسید