یکشنبه / ۱۰ آبان / ۱۴۰۵ Sunday / 1 November / 2026
×

معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی جزئیات یکی از مدیران سازمان های مردم نهاد را تشریح کرد.

  • آبان 12, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، علیار راستگو، در خصوص انتشار برخی شایعات نسبت به بازداشت شبانه یک مدیر در یکی از شهرستان‌ها، اظهار داشت: هیچ مدیرکلی در روزهای اخیر بازداشت نشده و این خبر صحت ندارد.

    وی اضافه کرد: فرد بازداشت شده مدیر یکی از سازمان‌های مردم نهاد بوده که به اتهام مسائل غیرمالی دستگیر و بلافاصله پس از بررسی اسناد رفع اتهام و آزاد شده است.

    معاون سیاسی و امنیتی استاندار آذربایجان‌شرقی در ادامه با اشاره به انتشار اخبار کذب و شایعات از سوی برخی رسانه‌ها، خاطرنشان ساخت: به تأسی از سیاست‌های آقای استاندار مبنی بر تعامل با رسانه‌ها را همیشه در اولویت قرار داده‌ایم و از رسانه‌های استان انتظار داریم در انتشار اخبار اخلاق رسانه‌ای را رعایت کرده و از انتشار اخبار کذب خودداری کنند تا مبادا موجب هتک حیثیت فردی شده یا آرامش روانی جامعه را بر هم بزنند.

    نوشته های مشابه
    پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید
    دستورات مهم فرمانده کل قوا در دیدار فرماندهان ارشد نیروهای مسلح؛

    پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدید

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *