مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینبیمقدار گفت: دولت نباید به مرد م دروغ می گفت و باید از همان ابتدا به جای اینکه بگوید هیچ افزایش قیمتی نداریم، با مردم رو راست می شد.
شهاب الدین بیمقدار در گفتگو با تبریز بیدار در خصوص افزایش قیمت بنزین گفت: سال گذشته در بررسی لایحه بودجه 98 در مجلس قیمت گذاری برای بنزین به دولت واگذار شده بود و دولت تصمیم گرفت این موضوع را در جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بررسی کند.
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس افزود: این افزایش قیمت در جلسه سران قوه تصویب و اجرایی شده است.
وی بیان داشت: دولت نباید به مرد م دروغ می گفت و باید از همان ابتدا به جای اینکه بگوید هیچ افزایش قیمتی نداریم، با مردم رو راست می شد.
بیمقدار در پاسخ به این سوال که چه تضمینی وجود دارد که این افزایش قیمت روی کالاها تاثیر نگذارد، افزود: هیچ تضمینی نیست و به نظرم مجلس در برابر این تصمیم ایستادگی می کند.
وی در خصوص نظر رئیس مجلس پیرامون افزایش قیمت بنزین، گفت: لاریجانی نظر خود را به ما نگفته اما ظاهرا در جلسه سران قوا رای داده است.
این نماینده مجلس خطاب به مردم گفت: مردم اعتراضات خود را بطور مدنی و قانونی پیگیری کنند و طوری عمل نشود که کشور را با مشکل روبروکنند، مسئولین هم به مردم برچسب نزنند و مشکلات آنها را حل کنند.
دیدگاهتان را بنویسید