شنبه / ۱۰ مرداد / ۱۴۰۵ Saturday / 1 August / 2026
×

سخنگوی قوه قضائیه از آزادسازی 10کیلومتر از بستر رودخانه در آذربایجان شرقی برای پیشگیری از سیل خبر داد.

  • آذر 12, 1398
  • به گزارش تبریز بیدار ، پانزدهمین نشست خبری غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه امروز با حضور خبرنگاران در حالی برگزار شد که در بخشی از آن به موضوع آزادسازی بستر رودخانه ها در آذربایجان شرقی اشاره شد.

    وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به هشدار دستگاه قضا در ارتباط با پیشگیری از سیل به دستگاه‌ها، قوه قضاییه چه اقداماتی انجام داده است، گفت: به دادستان‌ها ابلاغ کردیم در ارتباط با موضوع حریم و بستر رودخانه‌ها جدی باشند و اقدامات خوبی انجام شده، آزادسازی 242هکتار از اراضی بستر رودخانه‌ها در چند ماهه اخیرآزادسازی 52هکتار از بستر یکی از رودخانه‌ها در کهگیلویه وبویراحمد و رفع تصرف 71نقطه در قزوین‌.آزادسازی 22هزار مترمربع از بستر رودخانه در فیروزکوه،آزادسازی 10کیلومتر از بستر رودخانه در آذربایجان شرقی،10مورد رفع تجاوز از بستر رودخانه در منطقه زیارت گرگان،53مورد آزادسازی در ساوجبلاغ،55فقره آزادسای مستحدثات واقع در حریم رودخانه در البرز،5مورد آزادسازی در پاکدشت،آزادسازی 165هکتار از اراضی حاشیه رودخانه زاینده رود،80مورد رفع تصرف و آزادسازی در جاجرود.

    اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود  در پاسخ به این سوال که آیا در ارتباط با بازداشت شدگان اخیر عنوان محاربه و مفسد فی‌الارض می‌تواند صادق باشد؟ گفت: ما به عنوان دستگاه قضا پیش داوری نمی‌کنیم.

    وی افزود: اعمال منتسب به هر فرد را در پرونده‌اش بررسی می‌کنیم اگر انتسابی که شما گفتید داشت ابتدا رکن معنوی بعد رکن قانونی را بررسی می‌کنیم.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *