کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
امنیتتان را به آمریکا نفروشید!
ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیمسردار محمدی فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان(عج) روایتی از تعبیر فرمانده سوری نسبت به سردار سلیمانی کرده است.
به گزارش تبریز بیدار ، سردار سرتیپ دوم مصطفی محمدی فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان(عج) و از همرزمان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ظهر امروز در یادواره شهدای نیروی دریایی گفت: فرزندان شهدا حاج قاسم را یک پشتوانه برای خود می دانستند و حاج قاسم را مانند پدر خود می دانستند.
وی افزود: یکی از فرماندهان سوری به من گفت اگر سردار سلیمانی به مرگ عادی از دنیا می رفت به فلسفه شهادت شک می کردیم.
این رزمنده جبهه مقاومت اسلامی افزود: شهادت سردار سلیمانی همه مسلمان ها را به هم نزدیک تر کرد و خون شهید سلیمانی باعث انسجام بین کشور ایران و عراق شد.
وی با بیان اینکه سپهبد شهید سردار سلیمانی متعلق به تمام جهان اسلام بود، گفت: سردار سلیمانی شهیدی بود که نگاهش لرزه بر اندام دشمن می انداخت و دشمن از او هراس داشت.
دیدگاهتان را بنویسید