عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی است
کشف بیش از ۱۲ کیلو مواد روان گردان از نوع شیشه در فرودگاه تبریز
انهدام باند سارقان منزل در تبریز
بازگشت ۷ میلیارد ریال به حساب ۲ مالباخته عکسهای یادگاری
تامین پایدار کالاهای اساسی اولویت اول پدافند غیرعامل است
پاسخ «فوری، اثرگذار و بدون محدودیت جغرافیایی» به هر سطح و نوع از تهدیددر پیگیری ها خبری مشخص شده که مدیان بازداشتی استان به اتهام تبانی در معاملات دولتی و مشارکت در اختلاس توآم با جعل اسناد در زمان تصدی مسئولیت خود در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دستگیر شده اند.
به گزارش تبریز بیدار ، در روزهای گذشته خبری از دستگیری مدیرکل سابق و بازنشسته میراث فرهنگی آذربایجان شرقی و برخی مدیران سابق این سازمان طبق دستور مقام قضایی و توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سازمان اطلاعات سپاه عاشورا منتشر شد.
در پیگیری ها خبری مشخص شده که این افراد به اتهام تبانی در معاملات دولتی و مشارکت در اختلاس توآم با جعل اسناد در زمان تصدی مسئولیت خود در اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دستگیر شده اند.
بجز مدیرکل سابق سازمان، معاون پشتیبانی و توسعه سازمان و ۴ نفر از مدیران میانی نیز در خصوص این پرونده دستگیر شده اند و پرونده در مرحله تحقیقات قرار داد که پس از اتمام جهت رسیدگی به دادگاه ارسال خواهد شد.
لازم به ذکر است طبق دستور قضایی تمامی متهمان دستگیر شده در بازداشت به سر می برند.
دیدگاهتان را بنویسید